Deodorant Nova Sensitive dobitnik srebrnega priznanja vseevropske nagrade FREE FROM SKINCARE AWARDS

Vseevropske nagrade Free From Skincare Award so bile ustanovljene z namenom spodbuditi in nagraditi proizvajalce izdelkov za nego kože, ki ne vsebujejo  stevilnih alergenov, konservansov, dodatkov in dišav, povezanih s preobčutljivostjo kože, alergijami ter etičnimi in zdravstvenimi težavami. Nagrade podeljujejo v Veliki Britaniji.

Letos je Madres sodeloval z deodorantom Nova Sensitive in v močni konkurenci v kategoriji deodorantov osvojil srebrno priznanje!

Marjeta Drešar, ustanoviteljica blagovne znamke Madres pravi: “Že sama uvrstitev med finaliste nas je razveselila, srebrno priznanje pa nas je utrdilo v prepričanju, da smo na pravi poti. Dezodorant Nova, ki smo ga razvili za vse z občutljivo kožo, kot tudi za najstnike in otroke pred puberteto, se je izkazal za izjemno učinkovitega, a hkrati nežnega in prijetnega. Njegova kremasta struktura in čudovita mazljivost bo pobožala vašo kožo, harmonija vonjev limone, rožmarina in sivke pa bo poživila vaše čute. Dezodorant Nova je pakiran v okolju prijazno embalažo, narejeno iz papirja, ki bo s svojo estetiko in minimalizmom pocrkljala vašo ekološko zavest.


Rezultati so bili objavljeni 7. julija in so sledili dolgemu postopku ocenjevanja, ki je vključeval strogo enomesečno oceno štirih izkušenih preizkuševalcev nege kože in zaključil z okroglo mizo strokovnega ocenjevanja.

 

Seznam vseh nagrajencev si lahko ogledate TU 

Več o samem združenju in nagradah pa si lahko preberete TUKAJ