Kako učinkovito in enostavno odstraniti maskaro?

Ste našli sveti gral maskar, ki vaše trepalnice naredi vidne iz letala in vam vsako jutro nanašanje prinaša prav posebno zadovojstvo? Zvečer pa vam odstranjevanje te iste fenomenalne maskare povzroča pravo nočno moro?

Prava rešitev je čistilec na oljni osnovi.  Za vas smo pripravili kako na najbolj nežen način odstranite tudi najbolj trdovratne maskare, vključno z vodoodpornimi.

1. Dobro navlažite bombažno blazinico.

Uporabite vodo, hidrolat ali tonik. Na blazinico nakapajte nekaj kapljic čistilca na oljni osnovi. Lahko uporabite tudi posamezno olje, kot je mandljevo, kokosovo ali olivno. Mi priporočamo Nova Energizing Cleansing Oil, ki vas bo s svojo nežnostjo a hkrati učinkovitostjo zagotovo prepričal.

2. Blazinico namestite na zaprto oko

in jo za 20-30 sekund zadržite na očesu. To bo pomagalo raztopiti maskaro, da jo boste lažje odstranili brez nepotrebnega drgnjenja in vlečenja nežne kože okrog oči.

3. Nežno brišite z blazinico vaše trepalnice navzdol

Nežno, kot bi jih božali, z gibi navzdol odstranjujte maskaro. Večina maskare bo s tem že odstranjena.

4. Nežno brišite z blazinico vaše trepalnice navzgor

Ker na spodnjo stran trepalnic po navadi nanesemo veš maskare, je pomembno, da ne pozabimo tudi na to stran. Zložite bombažno blazinico na polovico ter jo nežno potisnite navzgor po trepalnicah, da odstranite preostalo maskaro.

5.Očistite okoli robov oči.

Nazadnje samo se poberete ostanke maskare, ki so se nabrale v kotičkih oči.

Za ta podvig boste porabile 2-3 blazinice. če boste zelo ekonomične pridete skozi tudi z dvema.

Na ta način in z pravim oljnim odstranjevalcem bo vsaka maskara zlahka odstranjena, tudi vodoodporna.