Lepota in vsi njeni obrazi: Maja

Madres je več kot samo kozmetika. Je naravna, ročno izdelana in pristna. Temelji na ideji o povezanosti vseh, ki jih druži ljubezen do naravnih sestavin, spoštljiv odnos do okolja in zavedanje, da smo del narave ter narava del nas. Zasnova je bila z mislijo, da razkrije pravo lepoto in da izvabi iz nas le najboljše. Madres je tudi skupnost, ki je iz dneva v dan bolj povezana med seboj. Sestavljajo jo edinstveni posamezniki, ki so že od vsega začetka naš največji navdih pri ustvarjanju novih izdelkov. Spoznajte njihove resnične obraze in zgodbe, ki jih skrivajo.


Maja

Kaj je zame lepota?

Živimo v svetu, v kateremu je pomembno kako izgledaš. Sploh ženske. Čutimo pritiske; kako moramo izgledati, kakšna mora biti naša postava, kakšno moramo imeti kožo, kakšne lase, da smo smatrane lepe...

Po značaju sem opazovalka. Rada opazujem različne ljudi, karakterje, kako ljudje reagirajo, so oblečeni, kakšne geste imajo, kako izgledajo...

Velik vpliv name in na moj pogled na lepoto so imele vedno ženske. Začelo se je z mami, ki je naravna lepotica a se tega nikoli ni zavedala. Veliko da na svoj videz in se rada uredi. Vedno je bila lepa (suha ali debela, blondinka, črnolaska ali rdečelaska, namazana ali nenamazana...) a sama tega ni videla. A videli smo drugi. Ne samo jaz. Velikokrat sem opazila poglede na mami, kako jo opazujejo in občudujejo.

Zdaj sem obkrožena z ženskami različnih karakterjev, različnih videzov. Ženskami, ki se rade uredijo in imajo vse na sebi popolno in ženske, ki jim je videz zadnja stvar, ki jim pride na misel. Tudi spadam ned tiste sama, ki jim je všeč, ko si obujejo visoke pete, obleče »sexy« oblekico in si uredi frizuro ter make-up. Od vsega tega sem se naučila, da je ženska najlepša, takrat, ko se sama počuti dobro v svoji koži in kaj ima na sebi. Obožujem moje punce in njihovo lepoto. Obožujem, da smo si karaktersko vse popolnoma različne ampak se vse 100% sprejmemo.

In to je Madres. Sprejme in podpre kar si ti. Kar želiš biti. Ne obsoja, ne sodi. Ni potrebno pripadati določeni vrsti lepote. Za Madres si lepota ti in to tudi podpre s svojo kozmetiko.