Serija deodorantov Madres – dobitnica nagrade REGPAK 2018

Slovenska blagovna znamka naravne kozmetika Madres je dobitnica nagrade za najboljšo embalažo v regiji REGPAK 2018!

Omenjeno nagrado je za najboljšo embalažo serije izdelkov dobilo slovensko podjetje KONKAM  s. p. za serijo Madres,  kolekcijo embalaže za naravne dezodorante Madres.

Podelitev nagrade REGPAK 2018  je potekala 12. junija 2018 v Zagrebu v sklopu festivala embalaže FEST. A CROPAK
.

 

Podelitev nagrad za najboljšo embalažo na Hrvaškem (CROPAK 2018 – že 15 let) in v regiji (REGPAK 2018 – že 8 let) organizirajo podjetje Tectus d.o.o., Inštitut za embalažo in tiskarstvo Tectus – IatT ter strokovna revija Ambalaža/REGprint iz Zagreba. Cilj nagrad je spodbujanje in nagrajevanje proizvajalcev, oblikovalcev in uporabnikov embalaže, ki so pomembno sredstvo zaščite, identifikacije in promocije izdelkov. Organizatorji želijo uvesti nove standarde v industriji embalaže in spodbujajo stroko, da se odziva na sodobne globalne izzive.

Za nagrado REGPAK je bilo nominiranih 26 izdelkov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije. Zmagovalci so neposredno nominirani za prestižno nagrado za najboljšo embalažo na svetu – Worldstar, ki jo že več kot 50 let podeljuje WPO – Svetovna organizacija za embalažo.

Natečaja se je s serijo deodorantov udeležila tudi blagovna znamka Madres in osvojila nagrado za najboljšo embalažo v regiji. Embalaža je v celoti delo slovenskih avtorjev in proizvajalcev. Nagrado je sprejela Marjeta Drešar, ustanoviteljica blagovne znamke Madres.

Več informacij