Madres – personalizirano poslovno darilo, ki pripoveduje glamurozno zgodbo o zelenem

Bodite letos drzni in drugačni in svoje poslovne partnerje obdarujte z mednarodno nagrajenim izdelki -  deozodoranti Madres. Več...

Eko poslovna darila izražajo pogum, ozaveščenost in odgovornost do okolja v katerem živimo. Letos povejte naglas, da ste tudi vi del  svetovne zgodbe o trajnostnem razmisleku in aktivnemu zmanjševanju uporabe plastike.

Dezodoranti Madres so ročno izdelani iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Odlikujejo se  v svoji učinkovitosti in nežnosti do kože. Diskretne mešanice vonjev  vas povabijo v čutno romantiko (Ylang Ylang), sveže jesensko jutro (Vetiver) ali igriv poletni dan (Neroli)

Originalna razgradljiva embalaža je ovita v nepremazni papir izdelan z uporabo stranskih produktov citrusov, koruze, kave in lešnikov, ki v svoji inovativnosti, komunikativnosti, ergonomičnosti in tehnični dovršenosti poboža ekološko zavest. Uporabnik z uporabo Madresa vsakodnevno na svojo kožo nanaša pravzaprav košček narave, v embalaži, ki je sposojena iz narave in bo tja tudi vrnjena. 

Pri Madresu nudimo možnost personalizacije, tako bo vaše darilo z vašim logotipom preplet dveh čudovitih zgodb.

 Obdarujte letos pogumno, zeleno in osebno.