Šampon ploščica Love je prejela bronasto priznanje vseevropske nagrade FREE FROM SKINCARE AWARDS

Vseevropske nagrade Free From Skincare Award so bile ustanovljene z namenom spodbuditi in nagraditi proizvajalce izdelkov za nego kože, ki ne vsebujejo  stevilnih alergenov, konservansov, dodatkov in dišav, povezanih s preobčutljivostjo kože, alergijami ter etičnimi in zdravstvenimi težavami. Nagrade podeljujejo v Veliki Britaniji.

Madres že tretjo leto zapored sodeluje na Free From skincare awards. Letos smo v ogenj poslali naš najnovejši izdelek šampon ploščica Love.

Ocenjevalka FFSA22 je o šamponu Love zapisala: “Šampon, koralno roza barve diši po poletju in soncu. Ploščica je enostavna za uporabo, saj je ravno prave oblike in velikosti, da se lepo prilega v dlan. Moji lasje so precej dolgi in gosti, vendar se ga da zelo hitro in enostavno nanesti na lase. Bogata pena se zlahka spere, moji lasje pa so mehki, čisti, sijoči in lepo dišeči. Ploščica je dobro ohranila svojo obliko, dišava in barva sta enako intenzivni kot takrat, ko sem jo prvič uporabila.”

Marjeta Drešar, ustanoviteljica blagovne znamke Madres pravi: “Šampon Love postaja naš najbolj prodajani izdelek in veseli smo, da smo se podali v izdelavo tudi lasne kozmetike. Bronasto priznanje nam vsekakor daje vzpodbudo, da kolekcijo Love dopolnimo in razširimo. Tudi s tem izdelkom ostajamo zvesti svoji filozofiji vrnitve k naravi, saj je šampon veganski, ročno izdelan in zopet pakiran v embalažo brez plastike.

Kozmetika Madres je na tržišču od leta 2018. Naš paradni konj so vsekakor naravni dezodoranti pakirani v okolju prijazno papirnato embalažo, za katere smo dobili že nekaj tako mednarodnih kot tudi domačih nagrad.

V letu 2021 so tako dobili za deodorant Nova Sensitive srebrno priznanje Free From Skincare Awards. V zadnjem letu, smo svojo ponudbo, razširili tudi na druge izdelke za osebno higieno, ki dokazujejo, da je glamur lahko naraven, predvsem pa okolju prijazen.