Lepota in vsi njeni obrazi {The Faces of Madres}: Suzana

Madres je več kot samo kozmetika. Je naravna, ročno izdelana in pristna. Temelji na ideji o povezanosti vseh, ki jih druži ljubezen do naravnih sestavin, spoštljiv odnos do okolja in zavedanje, da smo del narave ter narava del nas. Zasnova je bila z mislijo, da razkrije pravo lepoto in da izvabi iz nas le najboljše. Madres je tudi skupnost, ki je iz dneva v dan bolj povezana med seboj. Sestavljajo jo edinstveni posamezniki, ki so že od vsega začetka naš največji navdih pri ustvarjanju novih izdelkov. Spoznajte njihove resnične obraze in zgodbe, ki jih skrivajo.

{Madres has always been about more than just cosmetics. It’s about the idea of connecting with like-minded people, who share a passion for natural quality and take responsibility for shaping the world around them. They understand that natural care is the best choice and that true beauty is something that lies inside every one of us. Madres is a movement, a collection of complex individuals and their unique stories. They have been our inspiration from the start and have now given us a glimpse of their worlds. Meet the Faces of Madres.
}

Suzana

Rada imam življenje in da bi ga zaužila, sem se naučila, da zase skrbim kar najbolje ... Ukvarjam se s športom in vlagam vase od znotraj navzven. Stvari, ki jih delamo iz ljubezni do sebe, se vedno obrestujejo. Tudi Madres je narejen z ljubeznijo in iz naravnih sestavin, kar se mi zdi izjemno pomembno in zato ga lahko najdete tudi v moji vsakodnevni negi kože. 

{Loving life and living it to the fullest are important to me. I learned to look after myself as best as I can… I’m an active person and I invest in me, from the inside out. I think that self-love always pays off. That's why you can find Madres cosmetics on my shelves; it’s made with love and from natural ingredients, which I find especially important.}Postanite tudi vi obraz Madres!

Predstavite se v naši novi rubriki in postanite ambasadorke naših idej, da so vsi obrazi lepi in edinstveni ter da lepota izvira od znotraj. Vas zanima več? Pišite nam na madres@madres.si. Mi bomo poskrbeli za profesionalno fotografiranje, v zameno da boste razkrili svoj obraz, pa boste prejeli čudovit potovalni set Madres in popust na izdelke v naši spletni trgovini. Pokažite svoj Madres obraz in se nam pridružite. {Join the movement and share your beauty secrets with us — Madres is looking for fresh faces to feature in our new campaign. We’ll arrange a professional, individual photoshoot to capture the essence of your beauty, while you’ll receive a Madres Travel Set and a webshop voucher for your help. Sounds interesting? Send us a message to madres@madres.si and become one of the Faces of Madres.}